Sterilisatie- & castratieproject Curaçao #spayandneuter

Status: Afgerond

Het prachtige eiland Curaçao kennen we allemaal van de idillysche witte stranden en azuurblauwe zee. Een heerlijk eiland met fijne mensen en voor velen van ons een favoriete vakantiebestemming.
Een minder fijne kant van het eiland is de zwerfhonden problematiek waarmee het iedere dag te kampen heeft. Op het eiland lopen volgens de lokale dierenbescherming zo’n 6000 honden los, die zich snel voortplanten.
Op 31 januari (’19) vertrokken wij daarom naar Curaçao om i.s.m. het Kluivert Dog Rescue Center een sterilisatie project op te zetten. We hebben in deze 2,5 weken op het eiland 64 honden kunnen helpen dmv sterilisatie/castratie en de nodige medische zorg.
Nu is dit een hele mooie stap maar we zijn er nog niet! Er moet structureel worden gecastreerd en gesteriliseerd en de zwerfhonden populatie moet krimpen. Hier is geld voor nodig. Help jij ons redden? Alle kleine beetjes helpen. Onze dank is groot. Doneer ovv ‘Curaçao’ en wij zorgen dat dit ten goede komt bij een volgend sterilisatieproject van ons op Curaçao.