TrashPuppies zet zich in voor de Kluivert Dog Rescue Center #officelife

Status: Afgerond

De droom van Rossana Kluivert: 100% inzet voor de honden op Curaçao!
Door het opzetten van de Kluivert Dog Rescue Center wordt er weer een stap gezet voor het dierenwelzijn op het eiland. In samenwerking met Rescue Paws Curaçao bouwen zij aan een grote opvang waarmee zij de zwerfhonden problematiek grootser gaan aanpakken. Een waanzinnige mooi initiatief met als doel om in de komende 20 jaar het leed op het eiland te stoppen.
Draag ook uw steentje bij en ga naar www.kluivertdogrescuecenter.nl en geef!

Vanuit TrashPuppies wilden we hieraan ook ons steentje (en in de toekomst meerdere steentjes) bijdragen. We hebben daarom de inrichting van het kantoor op de Kluivert Dog Rescue Center voor onze rekening genomen.
Zo heeft de inzet van ons netwerk geresulteerd in een compleet ingericht kantoor dankzij de genereuze schenkingen van Health2Work, Veenman BV & IDTV.
Geweldig!

Tijdens de Cocktail Night in samenwerking met Bar Number 5 hebben we een mooi bedrag opgehaald. Dit gehele bedrag draagt bij aan het sterilisatie- en castratieproject die we op zullen zetten op Curaçao.
Hiermee willen we een flink duwtje in de rug geven aan een aantal (van meerdere) fantastische dierenwelzijn organisaties op het eiland.

Zie de aankondiging van deze geweldige avond in de showflits (Bron: Shownieuws vrijdag 24 augustus jl):